jun
23

Nieuwe uitdaging

Posted in - NIEUWS

Nieuwe opdracht:  Mediawijsheid “laten landen” binnen een grote instelling voor Kunst en Cultuur.

Als MediaCoach ga ik een Mediawijsheid Projectplan opstellen.  Mijn opdrachtgever is zich bewust van de groeiende invloed van media op ons dagelijks leven en wil media educatie of liever het ontwikkelen van een mediawijze houding bij zijn organisatie, docenten en leerlingen stimuleren. Op deze manier kan op een creatieve en inspirerende manier gewerkt worden aan vaardigheden die goed van pas komen in in deze 21st eeuw.

In het projectplan richt ik me oa op hoe de organisatie door het inzetten van media en mediawijsheid, meer diepgang in bestaand aanbod kan ontwikkelen en hoe dit uitgangspunt tot nieuwe ideeën kan inspireren en jongeren op een eigentijdse manier die aansluit bij hun belevingswereld kan bereiken.

MediaIsTheNewCreative_Logo

 

 

 

 

 

 

 

Please leave a Comment...